Ζαχαρίας και η Αντζουλίνα: Εύθυμο τραγούδι του 1950
Previous
RANDOM
Πως να βγάλεις την τσίχλα που κόλλησε στα ποτήρια και τα πιάτα σου
Next

Γιατί η δολοφονία ενός Αφροαμερικανού είναι πιο σημαντική από τον αποκεφαλισμό 700 ψυχών στη Συρία;

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κακή πληροφόρηση;

Παραπληροφόρηση;

Επιλεκτική πληροφόρηση;

Πολιτικές σκοπιμότητες;

Τι φταίει αλήθεια που ένα κράτος ολόκληρο (ΗΠΑ) ξεσηκώνεται για τη δολοφονία ενός νεαρού Αφροαμερικανού αλλά δεν κουνάει το δαχτυλάκι του για τον αποκεφαλισμό 700 αθώων ψυχών στη Συρία;

Η μήπως για τον αφανισμό ολόκληρου σχεδόν χωριού στο Ιρακ από τους Τζιχαντιστές;

Γιατί;

Εχει μεγαλύτερη αξία η ζωή του νεαρού Αφροαμερικανού από τους 700 αθώους της Συρίας; Οχι βέβαια!

Τελικά, πόσο αθώες είναι οι διάφορες μαζικές εξεγέρσεις;

Είναι πράγματι αυθόρμητες; Η μήπως υποκινούνται;

Γιατί ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω, γιατί  γίνεται ο κακός χαμός για τον Αφροαμερικανό και τους βομβαρδισμούς στη Γάζα ενώ για τις καθημερινές βαρβαρότητες στη Συρία και αλλού οι αντιδράσεις είναι ανύπαρκτες… ή σχεδόν ανύπαρκτες

Τι κάνουμε τώρα; Επιλέγουμε τα σημαντικά θύματα από τα λιγότερο σημαντικά ή τα καθόλου σημαντικά; Οταν μάλιστα πρόκειται για μαζικές δολοφονίες αθώων; Η ανθρώπινη ζωή έχει την ίδια αξία, είτε είσαι Αραβας, Ινδός, Ελληνας, Χριστιανός, Εβραίος και ότι άλλο….

Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, καλώς ξεσηκώνεται ο κόσμος για τον Αφροαμερικανό, τη Γάζα και όπου υπάρχει βία… απλά δεν θα πρέπει να γίνεται επιλεκτικά.

Στη Συρία, οι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν 700 μέλη μιας φυλής η οποία εξεγέρθηκε εναντίον της εξουσίας του, ανατολικά της χώρας, μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι η συντριπτική πλειονότητα των θυμάτων είναι άμαχοι. Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο καταγράφει τη βία στον εμφύλιο πόλεμο που συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια, ανέφερε , επικαλούμενο πηγές του τις οποίες χαρακτηρίζει αξιόπιστες, ότι πολλά μέλη της φυλής αλ Σάιτατ αποκεφαλίστηκαν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στα 700 μέλη της φυλής που θανατώθηκαν τα 100 ήταν μαχητές και τα υπόλοιπα άμαχοι.

Στη Συρία, οι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν 700 μέλη μιας φυλής η οποία εξεγέρθηκε εναντίον της εξουσίας του, ανατολικά της χώρας, μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι η συντριπτική πλειονότητα των θυμάτων είναι άμαχοι.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο καταγράφει τη βία στον εμφύλιο πόλεμο που συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια, ανέφερε , επικαλούμενο πηγές του τις οποίες χαρακτηρίζει αξιόπιστες, ότι πολλά μέλη της φυλής αλ Σάιτατ αποκεφαλίστηκαν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στα 700 μέλη της φυλής που θανατώθηκαν τα 100 ήταν μαχητές και τα υπόλοιπα άμαχοι. (πηγή:ΝΕΡΙΤ)

Διάβασε το!
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
100%
I Hate It
0%

Θέλεις να το σχολιάσεις; / your comment

Trending All Time
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων Περισσότερα | Κλείσε το μήνυμα